DE ACTUALITATE

Percheziţii la mai mulţi autori de evaziune fiscală în Olt, Argeş şi Vâlcea


Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice efectuează, în această dimineaţă, mai multe percheziţii în judeţele Olt, Argeş şi Vâlcea, la domiciile unor persoane bănuite de evaziune fiscală. În urma celor şapte percheziţii, vor fi aduse la audieri patru persoane.

În Olt, au loc trei percheziţii, două la Izbiceni şi una la Balş. Percheziţiile se realizează într-un dosar în care doi bărbaţi, administratori a două firme, din judeţul Olt, unul de 45 de ani din Balş şi unul de 40 de ani din Lunca Corbului, sunt banuiţi că, în perioada 2013-2018, ar fi evidenţiat în contabilitate, operaţiuni comerciale fictive, în scopul diminuării bazei impozabile. Prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului s-ar ridica la suma de aproximativ 800.000 de lei.

În cadrul percheziţiilor, poliţiştii urmăresc ridicarea de documente contabile şi unităţi de calcul, necesare pentru a proba activitatea infracţională. Totodată, patru persoane urmează a fi aduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, în vederea audierii şi dispunerii de măsuri legale.

Acţiunea se desfăşoară cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt, arată IPJ Olt.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Câştigul salarial mediu net, mai mare cu 18 %

Închide