DE ACTUALITATE

Personalitatea zilei: Geri Halliwell!

Halliwell a căpătat faima internațională în anii 1990 ca Ginger Spice, membră a formației Spice Girls.

Împarte cu prietenii tăi

Geraldine Estelle „Geri” Halliwell (n. 6 august 1972) este o cântăreață, compozitoare, autoare și actriță engleză. Halliwell a căpătat faima internațională în anii 1990 ca Ginger Spice, membră a formației Spice Girls.

Pe 27 mai 1998, Halliwell a părăsit Spice Girls. În 2007, s-a anunțat că Spice Girls s-a reunit, iar Halliwell s-a alăturat grupului. Împreună cu trupa ea a mers în turneul Return of the Spice Girls și a lansat albumul Greatest Hits.

geriÎn 1999, Halliwell și-a făcut debutul în cariera solo lansând albumul de debut, Schizophonic, care a întrunit trei piese de poziția #1 în UK Singles Chart: „Mi Chico Latino”, „Lift Me Up” și „Bag It Up”, în timp ce single-ul principal, „Look at Me”, s-a clasat pe poziția #2.

În 2001, Halliwell și-a lansat cel de-al doilea album, Scream If You Wanna Go Faster; primul single de pe care, „It’s Raining Men”, s-a clasat pe poziția #1 în UK și a devenit cel mai mare hit al lui Halliwell. În 2005 Halliwell a lansat al treilea album de studio, Passion. A fost nominalizată de două ori la Premiile Brit (în 2000 și 2002).

În aprilie 2013, Nine Network a anunțat că Geri Halliwell va fi cel de-al patrulea jurat la Australia’s Got Talent. Pe 12 septembrie 2013 s-a anunțat că Halliwell se reîntoarce în industria muzicală în Australia lansând primul său single solo din ultimii aproape 8 ani, „Half of Me”.

Cu 11 single-uri number one (7 ca parte a Spice Girls și 4 solo) ea este a treia cântăreață cu cele mai multe single-uri de locul 1 din UK Singles Chart.

 

Sursa: ro.wikipedia.org

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Update: s-au deschis Jocurile Olimpice (audio)

Ţara noastră este reprezentată de 95 de sportivi

Închide