DE ACTUALITATE

Pistol furat dintr-un autoturism

Au fost gasite persoanele care au sustras si au ascuns arma!

Împarte cu prietenii tăi

În urma investigațiilor si activităților specifice de cercetare desfășurate în cauza privind furtul unui pistol neletal, dintr-un  autoturism, din Craiova, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Craiova în colaborare cu polițiștii din Dăbuleni au identificat persoanele care au sustras și ulterior, au ascuns arma.
Potrivit unui comunicat de presa al IPJ Dolj, anchetatorii au stabilit faptul că în data de 29.09.2015, în jurul orei 13.15, B. Ș a sustras,  dintr-un autoturism  parcat pe strada Brestei din Craiova, o borsetă în care se aflau mai multe documente precum și un pistol neletal, cu bile de cauciuc, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 2500 lei.
După comiterea faptei B.Ș. a înmânat pistolul lui K. ILIE, 19 ani, din Craiova, care l-a ascuns.
Arma a fost ridicată urmând a fi înaintată polițiștilor din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase Dolj pentru continuarea cercetărilor.
În continuare, oamenii legii au extins cercetările față de B. Ș., arestat deja în altă cauză, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat și nerespectarea  regimului armelor și munițiilor, iar față de K. ILIE pentru infracțiunea de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.
Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Maria Dragomiroiu – concert aniversar!

35 de ani de activitate artistică.

Închide