DE ACTUALITATE

Plimbari in balon, pod al indragostitilor si reduceri la vacante

(Audio) Maine se deschide prima editie a Targului de Turism al Olteniei.

Împarte cu prietenii tăi

Maine, 18 martie,  incepe la Craiova prima ediție a Târgului de Turism al Olteniei ce se va desfasura pana duminica, 20 martie, la Centrul Multifuncţional. Deschiderea oficiala va avea loc la ora 10.00 , iar toti cei care se afla in cautarea unei vacante de vis, vor fi asteptati de catre agenţiile de turism, companiile aeriene, hotelurile si restaurantele participante.

Afis-Targul-de-Turism-al-Olteniei-2016Pentru vizitatorii din afara orasului, s-a pregătit un tur al Craiovei, fiind incluse și vizite la muzeele din oraş, cu intrarea gratuită. Principala atracție va fi însă Podul Îndrăgostiţilor, un nou obiectiv turistic al Băniei, ce va fi prezentat in premiera, dupa cum a declarat la Radio Oltenia Craiova Nicoleta Dicoiu, marketing coordonator al Targului de Turism al Olteniei:


 

O parte din câștiguri vor fi donate pentru utilarea maternității Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova, iar in cadrul târgului va exista si o bursă a locurilor de muncă pentru cei care își doresc un job în industria turismului.

 

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
„Redescoperă Istoria“ la Muzeul Olteniei

În cadrul expoziției vor fi expuse șapte din cele mai valoroase tezaure.

Închide