DE ACTUALITATE

Politia Romana face angajari!

                La nivelul Poliţiei Române a început procedura de angajări, în vederea completării deficitului de personal existent. Sunt disponibile 1.853 de locuri la nivel naţional, din surse externe, şi 46 de posturi prin reîncadrare de personal. Înscrierile pentru concursul ce va avea loc pe 14 mai se mai pot face până vinerea viitoare, inclusiv. Informaţii referitoare la posturile disponibile şi condiţiile necesare în vederea participării la concurs pot fi găsite pe pagina de internet a Poliţiei Române, Secţiunea carieră.

Probele pe care trebuie să le parcurgă candidaţii sunt de condiţie fizică şi un test scris, urmate de un eventual interviu de departajare, în cazul în care numărul celor care vor trece de primele două etape va fi mai mare decât cel al posturilor scoase la concurs. Cei admişi vor participa la cursul de iniţiere în carieră şi vor lucra ca agenţi de ordine şi siguranţă publică la secţiile de poliţie, urmând ca după şase luni să susţină un examen de definitivare.

În perioada următoare, în structurile Ministerului Afacerilor Interne vor fi făcute aproape 3.000 de angajări: agenţi de ordine publică şi poliţişti de frontieră, jandarmi şi specialişti în situaţii de urgenţă.

%d blogeri au apreciat: