DE ACTUALITATE

Polițistă pentru o zi

Alina Andreea Liţă, elevă în clasa a X-a la Liceul Sanitar „Charles Laugier”, din Craiova, își dorește să urmeze o carieră în poliţie. Aflând povestea ei, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au vizitat-o acasă, în localitatea Castranova, oferindu-i cadouri cu însemnele instituţiei.

Reprezentanții IPJ Dolj au primit o scrisoare din partea unui coleg de clasă în care li s-a prezentat povestea elevei din Castranova, pasionată de munca de poliţie.

Tânăra se pregăteşte intens pentru a urma o carieră în poliţie şi a-şi îndeplini visul pe care îl are încă de la o vârstă fragedă.

Polițiștii nu au rămas indiferenţi la o astfel de poveste şi i-au făcut o vizită tinerei, încercând să contribuie la îndeplinirea visului ei, oferindu-i diverse obiecte cu însemnele instituţiei, dar şi o surpriză dulce, care să îi amintească de vizită.

De asemenea, eleva a avut ocazia să urce într-o autospecială de poliţie şi a purtat discuţii cu polițiștii, fiind foarte interesată de modalităţile de pregătire care să îi asigure o carieră în poliţie. (IPJ Dolj)

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Expoziția Absolvenților din domeniul Arte Vizuale, promoția 2019

Închide