DE ACTUALITATE

Pompier mehedințean, medaliat cu aur

La Tiger Classic – Diamond Cup Romania

Împarte cu prietenii tăi

Plutonierul major Ionuţ Lepădatu a participat, în perioada 07-09 septembrie a.c., la competiţia sportivă Tiger Classic – Diamond Cup Romania ce s-a desfăşurat la Bucuresti, unde a obţinut medalia de aur pentru România la categoria Men’s Physique – 173 cm.

Pompierul şi-a început cariera în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al judeţului Mehedinţi în anul 2010. Datorită performanţelor sportive deosebite a fost selectat pentru a face parte din lotul sportiv al inspectoratului. Înzestrat cu un puternic spirit competitiv, susţinut de o pregătire asiduă, nici rezultatele nu s-au lăsat aşteptate. Prin participările la concursurile profesioniste ale pompierilor, munca lui a fost încununată de succese, pompierul obţinând încă din primul an rezultate fruntaşe, atât la probele de echipă, cât şi la cele individuale. Anual, a reuşit să se menţină pe podium, câştigând numeroase cupe şi medalii, printre care aur la probele: Scara de fereastră, Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă, Pista cu obstacole şi altele.

Începând cu anul 2012, timpul petrecut în sala de forţă l-a făcut să îndrăgească fitnessul care a devenit un hobby pentru el. De anul acesta, pasiunea pentru acest sport l-a făcut pe Ionuţ să îşi dorească mai mult, să atingă un alt nivel, şi anume să devină sportiv profesionist.

Înarmat cu ambiţie şi determinare, pompierul a participat în luna aprilie a acestui an la prima sa competiţie de fitness Campionatul Naţional de Culturism şi Fitness din cadrul Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, unde a reuşit să obţină locul 2, loc care i-a adus calificarea la faza naţională.

Odată cu calificarea, antrenamentele au devenit mai intense, iar pregătirea mai riguroasă, motivat fiind de îndeplinirea unui vis, acela de a deveni campion naţional. Această dorinţă s-a concretizat la începutul lunii septembrie, când Ionuţ a reuşit să obţină titlul de campion naţional la Campionatul Naţional de Seniori Culturism şi Fitness, care s-a desfăşurat la Arad, categoria Men’s Physique – 173 cm.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Înscrieri pentru Școala Gimnazială de Fete „Buna Vestire”

Școala Gimnazială de Fete „Buna Vestire” continuă înscrierile pentru clasa a V – a.

Închide