DE ACTUALITATE

Ponoarele MTB Race 2018

„Asociației Mehedințiul de sub munte” alături de  Consiliul Județean Mehedinți și Consiliul Local Ponoarele organizează sâmbătă, 15 septembrie 2018, a IV-a ediție a concursului de ciclism montan Ponoarele MTB, un eveniment sportiv care își propune să ofere participanților o experiență de neuitat în care să-și pună în valoare calitățile sportive, iar comuna Ponoarele să-și etaleze obiectivele turistice.

PONOARELE MTB RACE 2018 propune două trasee – Hobby Padurea de Liliac  si Pro Varful Inalt – astfel gândite încât să fie atractive pentru un număr cât mai mare de cicliști, indiferent de categoria de vârstă, nivelul de pregătire fizică sau experiența competițională  și care oferă posibilitatea de a admira formațiunile stâncoase specifice reliefului carstic, precum Podul lui Dumnezeu, Pădurea de Liliac, Lunca Zătonului.

Se vor premia primele 3 locuri la fiecare categorie de la cele două trasee, cu condiția ca la fiecare categorie să fie minimum 10 concurenți înscriși. Premiile constau în bani, produse locale și produse/obiecte oferite de sponsori sau parteneri. Dacă nu sunt mimimum 10 concurenți înscriși la o categorie, concurenții vor fi încadrați la categoria inferioară. De asemenea, cel mai vârstnic și cel mai tânăr concurent (cumulat, la toate categoriile și traseele) vor primi diplome și premii simbolice.

 

 

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
România 100 – Eu Aleg România

România 100 – Eu Aleg România este un proiect...

Închide