DE ACTUALITATE

Prefectura Vâlcea, informează!

Instituția Prefectului – Județul Vâlcea informează că, urmare a fenomenelor de instabilitate atmosferică accentuată, cantități de apă însemnate, manifestate prin averse torențiale, pe drumurile naţionale şi judeţene nu se înregistrează situaţii deosebite, circulaţia rutieră desfăşurându-se în condiţii de siguranţă.        

S-a intervenit pentru degajarea  arborilor căzuţi în municipiul Râmnicu Vâlcea şi pentru izolarea unui cablu electric rupt în comuna Amărăşti.

         De asemenea, a fost afectată infrastructura rutieră locală din comunele Scundu, Stroeşti, Vlădeşti, Câineni şi Mateeşti, autorităţile locale intervenind pentru restabilirea stării de normalitate.

         În continuare se procedează la centralizarea obiectivelor locale afectate, inventariate la nivelul comitetele locale pentru situaţii de urgenţă.

Referitor la nivelul reţelelor de energie electrică, la ora 14:00 erau afectate 4 linii de 20 kV și 1.553 de consumatori din localităţile: Băile Olăneşti, Brezoi, Berbeşti, Călimăneşti, Voineasa şi Muereasca.

Echipele CEZ intervin în toate zonele afectate în vederea soluţionării avarilor înregistrate.

Împarte cu prietenii tăi

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Citește articolul precedent:
Întâlnire APIA – fermieri, la Craiova

APIA a organizat azi, la Consiliul Județean Dolj, o întâlnire cu cu potențialii beneficiari ai Măsurilor de piață în sectorul...

Închide