DE ACTUALITATE

Pregătiri de iarnă

Societatea Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, județul Argeș, va asigura procedura de deszăpezire la nivelul orașului Mioveni.

Planul de iarnă a fost pus la punct și toate forțele implicate sunt gata, în caz de nevoie, să facă față schimbărilor climatice specifice anotimpului rece.

Astfel, cele 29 de utilaje, dotate cu echipamente pentru iarnă, au fost revizuite și pregătite pentru amestecurile de substanțe și materiale antiderapante care sunt folosite în timpul sezonului rece.

În primă fază, se vor desfășura activități de preluare și centralizare a datelor cu privire la fenomenele meteorologice ce vor urma.
De asemenea, au fost instruite și echipele care vor acționa 24 de ore din 24, asigurându-se și timpul de odihnă corespunzător. Pentru buna funcționare a traficului, în fiecare zonă, se va atribui un număr de utilaje, de diverse categorii, în funcție de necesitate.
S.Ed.C va acționa pentru asigurarea circulației normale a autovehiculelor și a pietonilor pe toate străzile, arterele și drumurile orășenești, precum și pe trotuarele și căile pietonale de acces către instituții și către cele două mari societăți industriale din Mioveni.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: