DE ACTUALITATE

Primăria Craiova vine în sprijinul cetățenilor de peste 65 de ani cu un nou număr de telefon la care se poate solicita ajutorul, în caz de nevoie

Primăria Craiova vine în sprijinul cetățenilor de peste 65 de ani cu un nou număr de telefon la care se poate solicita ajutorul, în caz de nevoie – 0351.171.892.

O echipă operativă, formată din angajați ai Direcției Generale de Asistență Socială și ai Serviciului de Situații de Urgență din cadrul Primăriei Craiova, este pregătită să intervină pentru sprijinul solicitanților.

Acest info-line este special destinat situațiilor deosebite și pot suna toți cei interesați, dar în mod deosebit, persoanele de peste 65 de ani, fără susținători. Apelurile se pot efectua între orele 8:00 și 22:00, urmând ca în timpul nopții să fie valabil Telefonul Cetățeanului 0251.984.

Precizăm că Telefonul Cetățeanului este în continuare valabil, iar numărul 0351.171.892, din rețeaua DIGI, este alocat de autorități ca o măsură suplimentară de apelare în caz de nevoie, pe perioada stării de urgență!

%d blogeri au apreciat: