DE ACTUALITATE

Prințul Harry și Ellie Goulding au fost surprinși sărutându-se

Prințul de 31 de ani le-ar fi mărturisit deja prietenilor cât de mult îi place Goulding.

Împarte cu prietenii tăi

Prințul Harry și cântăreața britanică Ellie Goulding au fost surprinși sărutându-se la un turneu de polo călare din vestul Londrei.

Prințul Harry „o curtează în secret” pe interpreta hitului ‘Love Me Like You Do’, cu care este prieten din 2014. Sursa a precizat că cei doi s-au sărutat și la petrecerea din cursul serii, de după partida de polo călare, eveniment la care au fost interzise fotografiile, ceea ce l-a făcut pe Harry să se simtă comod.

Cuplul s-a distrat în compania prietenilor și altor vedete, precum actorul britanic Tom Hardy, însă Harry și Ellie nu au avut ochi decât unul pentru celălalt întreaga seară.

Prințul de 31 de ani le-ar fi mărturisit deja prietenilor „cât de mult îi place” Goulding, 29 de ani, deși apropiații se întreabă cum va permite casa regală ca tânăra cântăreață să-i devină „logodnica oficială”, având în vedere statutul ei de celebritate.

Cei doi s-au lăsat deja fotografiați îmbrățișându-se la ceremonia de închidere a Invictus Games din 2014, jocurile paralimpice la care participă militari răniți în luptă. După doi ani de prietenie ei au început să schimbe mesaje în ultimele săptâmâni.

Prințul Harry a avut o relație de șase ani cu o tânără din Africa de Sud, Chelsy Davy și o scurtă legătură cu actrița britanică Cressida Bonas.

 

Sursă: Digi24

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Casa Romaniei, deschisa la Paris cu o zi inainte de startul turneului final al Campionatului European

La ora 13.30, ora Romaniei, se deschide la Paris, pe malul Senei, un stand de promovare a Romaniei.

Închide