DE ACTUALITATE

Procurorii anticorupţie au cerut pedeapsă cu închisoarea pentru Liviu Dragnea, în dosarul angajărilor fictive la Protecţia Copilului Teleorman

Pentru Liviu Dragnea, procurorul de şedinţă a cerut pedepse orientate spre…

Împarte cu prietenii tăi

Procurorii anticorupţie au cerut pedeapsă cu închisoarea pentru liderul PSD, Liviu Dragnea, în dosarul angajărilor fictive la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman. Astăzi a fost ultimul termen de judecată, iar instanţa supremă urmează să pronunţe o sentinţă în această cauză la 29 mai. La finalul şedinţei, Liviu Dragnea, care este acuzat de instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, a reafirmat că este nevinovat.


Pentru Liviu Dragnea, procurorul de şedinţă a cerut pedepse orientate spre media prevăzută de lege, respectiv şapte ani şi şase luni de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu şi doi ani şi şase luni pentru instigare la fals intellectual. În cazul fostei soţii a liderului PSD, Bombonica Prodana, procurorul a cerut încetarea procesului pentru că şi-a plătit partea din prejudiciu.

Împarte cu prietenii tăi

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Citește articolul precedent:
Trei olteni au ramas fara somaj dupa ce au refuzat sa se angajeze!

Trei persoane din județul Olt au rămas fără indemnizaţia de şomaj, în primele patru luni ale anului, după ce au...

Închide