DE ACTUALITATE

Prognoza meteo

În următoarele 24 de ore, în Oltenia , vremea rămâne deosebit de rece pentru această perioadă. Potrivit Centrului Meteorologic Regional, la noapte, local, îndeosebi în jumătatea vestică a regiunii, va ninge.

Vântul va prezenta intensificări temporare, mai ales în sudul Olteniei, cu viteze la rafală de 45 – 55 de km. pe oră, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada.

La munte va ninge iar vântul  va sufla cu viteze la rafală, în general,  de 65-80 de km. pe oră, iar în zona montană a județelor Mehedinți și Gorj, de 80 -100 de km. pe oră, spulberând puternic zăpada și determinând scăderea vizibilității. Temperaturile minime se vor încadra între -6 și 0 grade.

În cursul zilei de mâine vremea se va ameliora treptat sub aspectul precipitațiilor.

Local va ninge slab. Vântul va continua să sufle tare. Vor fi intensificări locale, cu viteze de 45 -55 de km. pe oră, spulberând zăpada. La munte vântul va atinge la rafală, 65 – 80 de km. pe oră,   iar în zona montană a județelor Mehedinți și Gorj, 80 – 110 km. pe oră spulberând puternic zăpada și determinând scăderea vizibilității. Temperaturile maxime de mâine vor avea valori cuprinse între 0 și 4 grade C.

%d blogeri au apreciat: