DE ACTUALITATE

Proiect internațional la Săcelu

48 de tineri din 4 țări

Împarte cu prietenii tăi

Asociaţia Scout Society din Târgu-Jiu implementează proiectul internaţional „Life Path”, finanţat de Uniunea Europeană, prin programul Erasmus+. Activitatea principală a proiectului va avea loc la Săcelu, în perioada 21-30 august, unde vor participa 48 de tineri din Croația, Slovenia, Cehia și România.

Scopul proiectului este creșterea angajabilității tinerilor cu vârste cuprinse între 17-21 de ani, iar obiectivele principale sunt: încurajarea unui comportament antreprenorial în rândul a 48 de tineri din cele 4 țări participante la schimb, dezvoltarea abilităților de redactare a documentelor necesare angajării (CV/scrisoare de intenție), perfecționarea abilităților de prezentare la interviu a tinerilor şi dezvoltarea competențelor antreprenoriale în rândul tinerilor participanți la proiect.

Tinerii vor fi încurajați să practice voluntariatul, iar la sfârșitul proiectului vor avea cunoștințe de bază în mediul de business, se vor orienta mai ușor către un domeniu de lucru şi vor avea o viziune clară asupra tendințelor care se urmăresc pe piața muncii. În timpul proiectului, tinerii participanți vor lucra și la o platformă pentru care vor scrie diferite materiale despre piața muncii, ofertele de muncă, posibilitățile de angajare din țările din care vin, dar și experiențele trăite în cadrul proiectului.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: pandurul.ro

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
1 milion de români diagnosticați cu depresie

Tristețea prelungită este doar o mică parte a depresiei

Închide