DE ACTUALITATE

Proiectul minoritatilor in Oltenia, ajuns la final

Conferința de închidere a proiectului
Revitalizarea și promovarea patrimoniului cultural al minorităților din Oltenia în contextul diversității culturale.

Împarte cu prietenii tăi

Universitatea din Craiova prin Facultatea de Litere în parteneriat cu Institutul de Etnografie și Folclor ”Constantin Brăiloiu” al Academiei Române  și  Institutul Norvegian de Teologie din Oslo, Norvegia a implementat în perioada 2014-2015 proiectul Revitalizarea și promovarea patrimoniului cultural al minorităților din Oltenia în contextul diversității culturale, nr. de identificare LLP116/08.04.2014, finanțat în cadrul Programului PA17/RO13 ”Promovarea diversității în cultură şi artă în cadrul patrimoniului cultural european”, Grant SEE.

Joi, 21 aprilie 2016, la ora 17.00, la Casa Universitarilor din Craiova, Calea Unirii, nr. 57 va avea loc conferința de închidere a proiectului. Sunt invitați să participe reprezentanți ai minorităților etnice din Oltenia, studenți, public divers.

Conferința de închidere a proiectului va avea două momente importante:

  • lansarea studiul în limbile română și engleză elaborat de echipa de specialiști ai proiectului: Minoritățile din Oltenia. Studii culturale / Minorities in Oltenia. Cultural studies (Editura Bibliotheca Târgoviște, 2015);
  • vernisarea Colecției minorităților din Oltenia.

Colecția va fi  găzduită pe durata a minim 5 ani de către Universitatea din Craiova.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
METEO Vreme de toamna in Oltenia!

Afla cum va fi vremea in urmatoarele 24 de ore in Oltenia!

Închide