DE ACTUALITATE

Propuneri de noi miniştri (audio)

Premierul Viorica Dăncilă a declarat azi la Târgu Mureş că speră ca luni să aibă un răspuns de la preşedintele Klaus Iohannis privind propunerile de noi miniştri:

Viorica Dăncilă a anunţat, la ultimul CEx al PSD modificările din Guvern, Ramona Mănescu fiind propunerea pentru Externe, Nicolae Moga pentru Interne, iar Mihai Fifor pentru funcţia de vicepremier pe Parteneriate Strategice – aminteşte corespondenta noastră Marcela German.

Premierul României, Viorica Dăncilă a mai declarat astăzi că ar fi dorit ca preşedintele României, în convorbirea telefonică avută cu preşedintele Franţei, să discute despre ce poate obţine România pe viitor la nivel european şi nu despre candidatura Laurei Codruţa Kovesi la conducerea Parchetului European.

Dăncilă a mai spus că are semne de întrebare legate de activitatea lui Kovesi. Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, i-a comunicat ieri lui Klaus Iohannis că va retrage candidatura lui Jean-François Bohnert de la conducerea Parchetului European şi o va susţine pe Laura Codruţa Kovesi – ne-a transmis corespondenta noastră Marcela German.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
„Remember Cenaclul Flacăra”, în Parcul Romanescu

Închide