DE ACTUALITATE

PSD si PNL sustin proiectul de buget pe 2016

PSD se declară mulţumit de buget pentru că respectă proiecţia fostului guvern în privinţa relaxării fiscale şi a creşterii economice.

Împarte cu prietenii tăi

Guvernul a construit bugetul pe anul viitor bazându-se pe venituri cu peste 3 miliarde şi jumătate de lei mai mari decât anul acesta. Executivul anticipează însă şi cheltuieli mai mari cu aproximativ 13 miliarde de lei care ar urma să asigure inclusiv măsurile de relaxare fiscală aprobate deja de guvern şi parlament. Calculele au fost făcute pe baza unei creşteri economice estimate la 4 la sută, fără a depăşi deficitul maxim de 3 la sută din Produsul Intern Brut, admis de Uniunea Europeană. PSD se declară mulţumit de buget pentru că respectă proiecţia fostului guvern în privinţa relaxării fiscale şi a creşterii economice, a declarat la Radio România, deputatul Doina Pană:Liberalii au precizat că în mare parte construcţia bugetară este satisfăcătoare, fiind posibile mici ajustări în dezbaterile din comisii, fără modificări de fond. Deputatul PNL, Mihai Donţu:


UDMR şi ALDE pledează pentru alocări substanţiale în domeniul investiţiilor precum şi pentru creşterea salariului minim, ca principale coordonate ale dezvoltării economice.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Fara artificii de Revelion la Targu Jiu

Vestea vine de la reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi ai Inspectoratului de Poliţie.

Închide