DE ACTUALITATE

„Puiul de om din Cartea Junglei” și „Cenușăreasa”, la Colibri

Premiere!

Împarte cu prietenii tăi

Teatrul pentru Copii și Tineret „Colibri” marchează, anul acesta, 70 de ani de la înființarea instituției, în program fiind incluse spectacole, ateliere de creație, stagiunea Colibri.ACTul 3, continuarea parteneriatului cu Teatrul ACT din București și o nouă ediție a Festivalului „Puppets Occupy Street”.

Două premiere au fost programate pentru acest an: „Puiul de om din Cartea Junglei” după Rudyard Kipling și „Cenușăreasa” după Fraţii Grimm.

Întâlnirea craiovenilor cu cu Mowgli, copilul crescut de animalele junglei, cu ursul Baloo sau cu pantera Bagheera va avea loc sâmbătă, 12 ianuarie, la ora 18.00. Biletele pentru spectacol pot fi achiziționate de la Agenția teatrului, din Calea București nr. 56, deschisă de luni până sâmbătă între orele 10.00-19.00, iar duminica, în intervalul 10.00-13.00. Pentru fiecare din reprezentațiile din 12 și 13 ianuarie un bilet costă 10 lei.

De asemenea, primul spectacol din cadrul Stagiunii „Colibri. ACTul 3!”  va avea loc în data de 31 ianuarie, la ora 19.00: „Stage Dogs”, o producție Teatrul ACT – 20 de ani, adaptare (după „A life in the theatre” de David Mamet) și regie Florin Piersic jr., scenografia Tudor Prodan.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Craiova. Dispare vinieta de pe parbriz

Șoferii nu vor mai fi amendați

Închide