DE ACTUALITATE

Radio Oltenia se extinde! DE AZI si in Valcea!

Craioveanca Oana Radu poate fi considerată cu ușurință una dintre revelațiile din muzica românească: prima poziție în topurile muzicale încă de la primul single, “Tu” (feat Dr. Mako & Eli), milioane de vizualizări pentru piesele și videoclipurile lansate (“Tu”, “Ea a fost prima”, “Fără glas” – lansat în colaborare cu Rolla Sparks), două nominalizări la premiile Romanian Music Awards 2014 (Best New Act și Best Dance), un refren care este în continuare pe buzele tuturor “What can I do / În mintea mea ești tu”, o transformare spectaculoasă și un timbru unic și recognoscibil. Oana Radu ajunge sâmbătă, 17 septembrie 2016, de la ora 14.30  cu un super concert în mall-ul din centrul Mun. Râmnicu Vâlcea.

Tot atunci va urca pe scena și trupa craioveana No Antidote, care a împlinit recent 9 ani de existență, timp în care a strâns numeroase premii de la competiții muzicale atât din țară cât și din străinătate. De curând, trupa a lansat un nou videoclip pentru piesa Who you are și lucrează intens și la alte melodii.

În deschiderea evenimentului va avea loc un spectacol inedit de dansuri moderne, iar distracția va fi alimentată constant cu premii pentru mari și pentru mici, face painting și…surprize din partea magazinelor partenere! Toate vor fi aduse de noua mascotă Radio Oltenia: Best Boy!!!!!!!!!

E prietenos, e plin de cadouri și îi plac copiii! Ia-ți copilul de mână și alătură-te distracției între orele 14.30 și 17.30! Vei avea ocazia să cunoști și echipa Radio Oltenia Craiova, care vine cu cea mai bună veste: o nouă frecvență în Vâlcea: 99, 8 Fm. Pentru că vă vrem și mai aproape!

Hai să ne cunoaștem, facem poze și ne bucurăm de cea mai frumoasă zi de sâmbătă pe noua frecvență: 99, 8 FM., live pe site: www.radiocraiova.ro și pe pagina noastră de Facebook!

Evenimentul este organizat de Radio România Oltenia Craiova cu sprijinul Primăriei Rm. Vâlcea, River Plaza Mall, Christian Tour și Magazinele Diana.

Parteneri media: TVR Craiova, Cuvântul Libertății și VTV Rm. Vâlcea.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: