DE ACTUALITATE

Radu Saizu vine in studioul ROC inainte de lansarea volumului de debut!

„Imperfect” – volum de debut al lui Radu Saizu, care va fi lansat in aceasta seara, se „aude” pentru prima data pe frecventele Radio Oltenia Craiova!

Împarte cu prietenii tăi

Radu Saizu isi lanseaza astazi volumul de debut, „Imperfect”, la Casa de Cultura „Traian Demetrescu”. Noi l-am invitat in studioul Radio Oltenia Craiova si i-am spus sa vina si cu volumul de debut, iar el a acceptat cu draga inima. Ne-a promis ca ne va si recita in direct o poezie! Suntem tare nerabdatori sa il auzim si sa aflam totul despre volumul sau de debut, dar si despre experientele care l-au determinat sa scrie.

Daca si voi sunteti la fel de curiosi ca si noi, ramaneti pe frecventele ROC, astazi de la ora 11.00, pentru emisiunea „Pulsul Zilei!”.

Radu Saizu este un tanar poet, student in anul III al Universitatii din Craiova, sectia Comunicare si Relatii Publice. Creatia literara nu este, insa, singura pe care Radu o publica. Scrierile sale pornesc atat din experientele personale, cat si din cele de PR al AIESESC Craiova, jurnalist, blogger si… actor! 🙂

12998274_1761813524039959_9200934509860896646_o

 

Împarte cu prietenii tăi

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Citește articolul precedent:
Horoscop- vineri, 15 aprilie

Previziunile astrale pentru ultima zi lucratoare a saptamanii, vineri, 15 aprilie 2016.

Închide