DE ACTUALITATE

Răsturnare de situaţie în cazul femeii din Olt despre care s-a crezut că a fost împuşcată accidental de soţ

Femeia de 29 de ani, contabilă a Primăriei Poboru, din judeţul Olt, care a fost dusă la spital cu plagă împuşcată şi despre care s-a crezut că a fost împuşcată accidental de soţ, a fost, de fapt, împuşcată de un prieten de familie, cu care mergea la vânătoare.

Potrivit Poliţiei Olt, în urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit faptul că doi prieteni, unul de 39 de ani şi altul de 30 ani de ani, împreună cu soţiile lor, au mers, vineri seara, la o partidă de vânătoare ilegală pe raza comunei Poboru.

La un moment dat, femeia de 29 de ani, soţia bărbatului de 30 de ani, care era pasageră pe bancheta din spate a maşinii, a fost împuşcată accidental cu arma de vânătoare deţinută în mod legal de bărbatul de 39 de ani, din Scorniceşti.

Din cauza stării grave, femeia a fost transferată la o unitate spitalicească din Bucureşti, după ce a primit primele îngrijiri la spitalul din Slatina. Aceasta are o plagă împuşcată la nivelul umărului.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi braconaj cinegetic.

Iniţial, s-a crezut că femeia ar fi fost împuşcată accidental, vineri seara, de soţul ei, în timp ce acesta curăţa arma de vânătoare. – scrie mediafax.ro.

%d blogeri au apreciat: