DE ACTUALITATE

Razie de amploare in judetul Dolj

35 de filtre rutiere si aproape 130 de agenți economici verificati.

Împarte cu prietenii tăi

În noaptea de 27/28.02.2016, polițiștii doljeni au organizat în județul Dolj o razie pentru asigurarea unui climat optim de ordine si sigurantă publică.

Razia a vizat în principal prevenirea şi combaterea faptelor cu violenţă a altor fapte antisociale ce se comit în zona barurilor, night – cluburilor şi discotecilor, precum si a abaterilor la regimul circulației rutiere și a accidentelor rutiere din județul Dolj.

În cadrul razieii, au participat aproape 300 de polițiști doljeni din cadrul structurilor de ordine publică, poliție rutieră, investigaţii criminale sprijiniți de luptătorii Serviciului Acțiuni Speciale.Totodată la razie au participat și partenerii noștri în lupta împotriva criminalității din cadrul structurilor de jandarmi, poliţie de frontieră, serviciul de îmigrări, evidenţa informatizată a persoanelor, precum și pompieri.

Oamenii legii au organizat 35 de filtre rutiere, în care au fost verificate peste 1200 de autovehicule, iar alte echipe mixte de control au verificat aproape 130 de agenți economici.

În urma controalelor efctuate, polițiștii au constatat 14 fapte de natură penală reprezentând infracțiuni la regimul circulației, infracțiuni silvice sau de altă natură, precum și 181 de fapte de natură contravențională pentru sancționarea cărora au aplicat amenzi în valoare de peste 47 000 lei.

De asemenea, oamenii legii au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce 9 permise de conducere, dintre acestea 7 fiind reținute pentru conducere sub influența alcoolului, și au retras 6 certificate de înmatriculare, confiscând și bunuri în valoare de aproape 1200 lei.

 

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Ja Rule implineste astazi 40 de ani!

In 2001 a jucat in The Fast and the Furious, iar in 2009 a concertat la Craiova.

Închide