DE ACTUALITATE

Razie in judetul Dolj!

În noaptea de vineri spre sambata (08/09.04.2016), poliţiştii doljeni au organizat și executat o razie, în județul Dolj, care să conducă la atingerea obiectivelor propuse la începutul anului, respectiv creşterea gradului de siguranţă civică prin identificarea și tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Cei peste 100 de polițiști de la formațiunile de poliție rutieră, ordine publică, luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale s-au axat, în principal, pe identificarea șoferilor care conduc autovehicule în timp ce se află sub influenţa alcoolului.

În tot județul Dolj au fost instituite 50 filtre, în care au fost verificate aproximativ 1300 autovehicule, astfel fiind legitimate peste 1800 persoane legitimate.

Polițiștii doljeni au constatat 13 fapte de natură penală pentru care au fost întocmite dosar de cercetare penală, precum și 252 abateri de natură contravențioală pentru care au fost aplicate amenzi de peste 58.900 lei.

De asemenea, 22 permise de conducere au fost reţinute (12 fiind reținute pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice), iar 11 certificate de înmatriculare au fost retrase.

 

%d blogeri au apreciat: