DE ACTUALITATE

Reprezentanța Comisiei Europene în România lansează Monitorul educației și formării 2017

Reprezentanța Comisiei Europene în România organizează, în data de 5 decembrie, începând cu ora 9:30, conferința de lansare a Monitorului educației și formării 2017. Evenimentul are loc la sediul Reprezentanței, în sala Nicolae Titulescu (str. Vasile Lascăr, nr. 31, et. 1, București).

Monitorul educației și formării 2017 a fost publicat de Comisia Europeană, Direcția Generală Educație, Tineret, Sport și Cultură, în data de 9 noiembrie 2017 și analizează cele mai recente date pentru UE și România și relevanța lor pentru politicile educaționale.

Principala temă a raportului din acest an este echitatea în educație. Evenimentul va facilita dialogul între autorități publice, instituții în domeniul educației, societate civilă și alte părți implicate în domeniul ocupării forței de muncă, politicilor sociale și cercetării științifice, în vederea încurajării unei discuții asupra principalelor concluzii și facilitării schimbului de bune practici.
Evenimentul va fi deschis de Angela Cristea, șefa Reprezentanței Comisiei Europene, iar printre principalii vorbitori se numără Liviu Pop, ministrul educației naționale, consilierul de stat Ligia Deca, precum și  Stefaan Hermans și  Alexandra Tămășan, reprezentanți ai Comisiei Europene.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: