DE ACTUALITATE

Restricții de circulație cu ocazia inaugurării Stadionului Municipal din Târgu-Jiu

Poliția Locală a Municipiului Târgu-Jiu anunță instituirea unor restricții de circulație, în vederea unei bune desfășurări a evenimentelor prilejuite de inaugurarea Stadionului Municipal Târgu-Jiu.

Începând de mâine, de la ora 14.00, și până vineri, la ora 20.30, se va interzice parcarea autovehiculelor în fața Stadionului Municipal din Târgu-Jiu, cu acces din Bulevardul Constantin Brâncuși. De asemenea, vineri, începând cu ora 13.00, se va interzice circulația pe Bulevardul Constantin Brâncuși, tronsonul cuprins între intersecția cu strada Traian și intersecția cu strada Vasile Alecsandri.

În altă ordine de idei, jandarmii din Gruparea de Jandarmi Mobilă ,,Fraţii Buzeşti” din Craiova şi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj  au simulat, astăzi, modul de acțiune pe timpul unei competiții sportive organizate pe Stadionul Municipal din Târgu-Jiu. Exercițiul s-a desfășurat în contextul apropiatei inaugurări oficiale a stadionului și a urmărit antrenarea și verificarea modului de acțiune al  jandarmilor şi al reprezentanţilor firmei de pază pentru siguranța participanților la competițiile sportive care se vor organiza la Târgu-Jiu, ca și pentru prevenirea şi limitarea manifestărilor interzise pe o arenă.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: