DE ACTUALITATE

Restrictii de circulatie in toata tara!

Valea Oltului, duminica 9 august 2009.

Traficul în staţiunea Sinaia va fi restricţionat la acest sfârşit de săptămână pentru tradiţionalul Festival anual „Sinaia Forever”.

Astfel, de astăzi, de la ora 10:00 şi până duminică seara va fi închisă artera centrală şi se va circula deviat pe mai multe străzi ocolitoare.

Cum se circulă la această oră în ţară, aflăm de la comisarul şef Paul Ulieru de la Centrul Infotrafic al Poliţiei Române: 

„La această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă din cauza unor evenimente rutiere. Amintim că până în data de 15 septembrie, din cauza unor lucrări, DN 66 Bumbeşti Jiu-Petroşani se închide de luni până vineri, în intervalul orar 9:00-18:00. Pe DN 39 în judeţul Constanţa, pe vechiul pod de la Agigea aflat în lucru, în ultima perioadă nu s-au mai înregistrat probleme pentru că traficul rutier a scăzut în intensitate. Amintim că pe acest pod există o restricţie de tonaj pentru autovehiculele cu masa mai mare de cini tone. Începând cu data de 12 septembrie, podul se va închide. Ruta ocolitoare recomandată este Nod rutier A4, Intersecţie cu DN 39 Agigea, A4 intrare Port Constanţa Sud, podul nou peste canalul Dunăre Marea Neagră, breteaua de acces către DN 39 A, DN 39A, Inersecţie cu DN 39 şi apoi DN 39 Eforie Nord-Mangalia”.

 

%d blogeri au apreciat: