DE ACTUALITATE

Rețeta săptămânii: Tartă de cartofi la tigaie

Delicios și rapid, perfect pentru un prânz sățios sau o cină rapidă și gustoasă, când nu ai prea mult timp la dispoziție pentru gătit și nici chef să deschizi cuptorul, tarta cu cartofi la tigaie este soluția salvatoare!

Ai nevoie de următoarele ingrediente:

1 kg de cartofi

400 gr cașcaval afumat

2 căței de usturoi

50 gr unt

150 gr bacon

1 legătură de patrunjel

Sunt gata în 30 de minute și 4 pași foarte simpli:

1. Spală și curăță cartofii, apoi taie-i în felii nu foarte groase

2. Feliile de cartofi se pun la prăjit într-o tigaie în cele 50 de grame de unt topit, împreună cu baconul tăiat cubulețe. Se lasa la prăjit 15 minute

3. Când sunt aurii și prăjiți, se adaugă usturoiul pisat, se amestecă și deasupra se pun felii de cașcaval afumat

4. Se mai lasă pe aragaz până când cașcavalul este topit, cartofii sunt gata, apoi se presară pătrunjel tocat peste și se servește imediat 

Poftă bună!

%d blogeri au apreciat: