DE ACTUALITATE

Romania, invinsa de Spania la Campionatul Mondial de handbal

Nationala feminina de handbal a Romaniei a pierdut clar, la o diferenta de opt goluri, primul meci „adevarat” de la Campionatul Mondial din Danemarca.

„Tricolorele” au fost invinse de Spania cu scorul de 26-18 dupa o repriza secunda de cosmar.

Dupa doua partide care au semanat mai mult cu antrenamente cu public, impotriva celor mai slabe adversare din Grupa D, primul test cu adevarat relevant a fost picat intr-un mod neasteptat de fetele noastre.

Romancele au inceput foarte bine partida cu Spania si s-au aflat in control in primele 20 de minute, conducand chiar cu o diferenta de trei goluri cu ajutorul unor evolutii sclipitoare ale Paulei Ungureanu si Cristinei Neagu.

Spaniolii au reactionat rapid si au schimbat portarul, introducand-o pe excelenta De Paula, insa au si luat-o in marcaj om la om pe Cristina Neagu. A fost momentul in care jocul nostru s-a „rupt”, iar de la 9-12 ibericele au revenit la 13-12, scorul pauzei.

Partea secunda a fost una de cosmar pentru nationala noastra, care a gresit nepermis de mult pe faza de atac, in timp ce adversarele lor marcau gol dupa gol. Pana la urma scorul final a fost 26-18, unul normal dupa evolutia dezastruoasa a romancelor din ultimele 40 de minute.

Calificata in optimi dupa victoriile cu Puerto Rico si Kazahstan, Romania va juca urmatorul meci de la Campionatul Mondial joi seara, cand va da piept cu Norvegia, pentru ca vineri sa intalneasca, in ultimul joc din grupa, Rusia.

 

%d blogeri au apreciat: