DE ACTUALITATE

S-a încheiat procedura de omologare a Stadionului Municipal din Târgu-Jiu pentru meciurile echipei Pandurii din Liga a II-a

Clubul Pandurii Târgu-Jiu a încheiat, ieri, procedura de omologare a Stadionului Municipal din Târgu-Jiu pentru meciurile susţinute de echipa gorjeană în Liga a II-a.

Procedura de omologare a demarat odată cu depunerea cererii la Federaţia Română de Fotbal, documentele necesare acesteia fiind semnate, ieri, la Stadionul Municipal din Târgu-Jiu. Din partea FRF a fost delegat pentru a participa la omologare Mihai Duras, referent în cadrul Departamentului de Competiţii al federaţiei, care a inspectat încă de dimineaţă întregul stadion şi a notat în procesul verbal de omologare toate facilităţile oferite de noul stadion, punând accent pe condiţiile oferite echipelor, oficialilor şi presei. La şedinţa Comisiei de omologare au luat parte atât reprezentanţii clubului Pandurii Târgu-Jiu, cel care a solicitat omologarea, cât şi cei ai Primăriei Târgu-Jiu, în calitate de proprietar al stadionului, ca şi cei ai Direcţiei Publice de Patrimoniu, care va administra baza sportivă.

Din partea Primăriei Târgu-Jiu a fost prezent directorul de investiţii Raul Chiriac, dar şi primarul Marcel Romanescu, iar din partea Direcţiei de Patrimoniu au participat directorul Carmen Tătaru, inginerul Mircea Călinoiu şi administratorul Ion Rădoi. Au fost invitaţi, conform regulamentelor de omologarea ale FRF, şi reprezantanţii Direcţiei de Tineret şi Sport Gorj, luând parte la discuţii directorul Robert Doicaru şi inspectorul Laurenţiu Mândruţ. Din partea clubului Pandurii Târgu-Jiu au luat parte la inspecţia stadionului şi la şedinţa care a urmat administratorul special Marin Golea, directorul sportiv Camilian Floroiu, responsabilul cu ordinea şi siguranţa Valentin Adam, responsabilul de ticketing Lucian Calotă şi ofiţerul de presă Monalisa Popescu. Au laut parte, de asemenea, reprezentanţii firmelor constructoare, cei ai ISU şi Inspectoratului de Jandarmi Gorj, cei ai Grupării de Jandarmi Mobile din Craiova, precum şi ai firmei care se ocupă de măsurile de ordine la meciurile de pe teren propriu ale echipei Pandurii.

La finalul şedinţei, au fost semnate procesele verbale de omologare a stadionului.  Echipa Pandurii va putea să joace pe Stadionul Municipal din Târgu-Jiu meciurile de pe teren propriu, începând din data de 25 octombrie, atunci când va fi programată şi inaugurarea oficială a arenei.

Sursa: www.panduriics.ro

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: