DE ACTUALITATE

S-a semnat contractul pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare, în comunele Poiana Mare și Piscu Vechi

dig

Compania de Apă Oltenia S.A. a semnat, astăzi, al cincilea contract de execuție lucrări în cadrul ”Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, în perioada 2014-2020”. Este vorba despre CL 13, care prevede extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare în comunele Poiana Mare și Piscu Vechi. La semnarea contractului, în valoare de 47.049.438,00 LEI (fără TVA), au fost prezenți și primarii celor două localități unde vor demara investițiile, Marin Vintilă, din Poiana Mare și Marius Leonard Minea, din Piscu Vechi.

Conform prevederilor contractuale, lucrările în comuna Poiana Mare includ extinderea rețelei de alimentare cu apă și a celei de canalizare în Poiana Mare, în satele Tunarii Vechi și Tunarii Noi. Pentru comuna Piscu Vechi, este prevăzută extinderea rețelei de alimentare cu apă și a celei de canalizare.

Durata de execuție a lucrărilor și punere în funcțiune a instalațiilor este de 30 de luni, iar perioada de garanție este de 36 de luni.

%d blogeri au apreciat: