DE ACTUALITATE

S-au pus în vânzare biletele pentru inaugurarea stadionului din Târgu-Jiu

Clubul de fotbal Pandurii Târgu-Jiu anunţă că, de luni, începând cu ora 14:00, se pot procura biletele pentru meciul de inaugurare a Stadionului Municipal, eveniment care va avea loc vineri, 25 octombrie.

Potrivit unui comunicat de presă, biletele sunt valabile la toate evenimentele inaugurării, care includ tăierea panglicii inaugurale, programată la ora 14:00, meciul de old boys dintre o selecţionată a foştilor jucători ai echipei Pandurii şi o selecţionată a foştilor jucători ai echipei naţionale a României, programat cu începere de la ora 15:00, şi meciul oficial din Liga a doua susţinut de Pandurii Târgu-Jiu în compania formaţiei Universitatea Cluj, programat cu începere de la ora 18:00.

Biletele se vor pune în vânzare la casa de bilete a Stadionului Municipal care va fi deschisă zilnic, până vineri dimineaţa. Casa de bilete a stadionului este amplasată în faţa Primăriei Târgu-Jiu, în clădirea Stadionului Municipal, sub pasarela de acces în stadion.

Preţul unui bilet la peluze este 15 lei, iar la tribune, 25 de lei.

Complexul sportiv din Târgu-Jiu este compus dintr-un stadion de fotbal cu capacitatea de 12.400 locuri pentru spectatori în tribune acoperite şi va asigura facilităţile necesare desfăşurării competiţiilor sportive care să îndeplinească cerinţele UEFA pentru categoria 4 de clasificare a stadioanelor, dintr-o o pistă de atletism cu suprafaţă sintetică, extinsă la 6 culoare, pentru competiţii outdoor, precum şi un hotel pentru sportivi.

Valoarea totală a investiţiei este de circa 25 de milioane de euro.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: