DE ACTUALITATE

Salariile bugetarilor, majorate de la 1 iunie

Salariile bugetarilor care castiga sub 2000 de lei vor fi majorate, pentru a corecta situatiile salariale din administratie.

Împarte cu prietenii tăi

              O nouã ordonanțã de urgențã care va reglementa salariile bugetarilor va fi pusã în dezbatere publicã de guvern la jumãtatea lunii mai, pentru a putea fi adoptatã la 1 iunie, a anunțat ieri ministrul Muncii. Dragoș Pâslaru a declarat cã documentul va viza majorãri ale veniturilor doar pentru angajații din sectorul public care câștigã sub 2000 de lei net, pentru a corecta situații inacceptabile din punct de vedere salarial existente în administrația româneascã:Liderii sindicali au atras atenția cã este posibil sã aparã alte nemulțumiri, care sã scoatã zeci de mii de oameni în stradã, în condițiile în care majorãrile ar urma sã fie aplicate doar celor cu venituri nete sub 2.000 de lei. Sindicatele au spus că în perioada următoare vor face o analiză serioasă în ceea ce priveşte veniturile salariale în plată pentru fiecare domeniu. Preşedintele Blocului Naţional Sindical Cartel Alfa, Costin Dumitru, explică:

 

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Guvernul, solicitat sa intervina in scandalul Eurovision!

Uniunea Europeanã de Radio și Televiziune a cerut Guvernului României să găsească o soluție pentru plata datoriilor TVR.

Închide