DE ACTUALITATE

Săptămâna donatorilor de sânge la Vâlcea

Asociația Mămici Din Vâlcea organizează campania: Săptămâna donatorilor de sânge “Doneaza sânge – un om va trai datorită ție”.

Împarte cu prietenii tăi

Asociația Mămici Din Vâlcea, în parteneriat cu Centrul Transfuzii Sangvine Vâlcea și Școala Sanitară Postliceală „Carol Davila”, Vâlcea organizează în perioada 19-24 martie 2018 campania: Săptămâna donatorilor de sânge
“Doneaza sânge – un om va trai datorită ție”.

Campania își propune să convingă peste 200 de persoane să doneze sânge în aceasta săptămână (de luni până sâmbătă), pentru a crea o rezervă într-o cantitate importantă și a-i determina pe donatori să facă acest gest cu regularitate (sa devină donatori permanenți). De asemenea, Centrul Transfuzii Sangvine Vâlcea informează că o dată cu donarea de sânge se efectuează gratis și o serie de analize medicale: Hemoglobina, hematocrit, glicemie, ALT (transaminaza la ficat), depistarea infectiilor cu HIV, Hepatita B si C, Sifilis, HTLV. Rezultatele la analize se primesc la cerere, prin prezentarea personală cu actul de identitate, după 3 zile de la donare, la sediul Centrului.

Înscrierile pentru participarea la campanie se fac la adresa https://goo.gl/forms/qb4kpjxtHEFxGEBo2

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Prognoza meteo 11 – 12 martie 2018

Cer noros, ploi, ninsoare și vânt la munte, vreme instabilă.

Închide