DE ACTUALITATE

SCM Craiova – CSM București 23-34

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a fost învinsă marți, în Sala Polivalentă din Bănie, de campioana CSM Bucureşti, cu scorul de 34-23 (17-12), într-un joc disputat în devans din cadrul etapei a noua din Liga Naţională.

 Pentru SCM au evoluat: Zivkovic, Petrescu, Paşca – Ianaşi (2), Horobeţ (1), Şelaru (2), Georgescu (5), Zivkovic (4), Landre (4), Băbeanu (2), Florica (2), Iovănescu (1), Cioaric.

Iulia Curea a fost cea mai bună marcatoare a disputei, cu 7 reuşite. Aurelia Brădeanu s-a remarcat în acest meci având un aport major pe faza de atac, fiind de neoprit pe semicercul advers:

Aurelia Brădeanu:


 CSM București s-a desprins şi la 12 goluri iar în final echipa ce este angrenată în Liga Campionilor s-a impus cu scorul de 34-23.

Simona Gogârlă, antrenoare echipei din Bănie a declarat după acest meci că s-au făcut greșeli pe momentele importante din joc:

Simona Gogârlă:

 SCM Craiova este pe locul opt cu 11 puncte,  iar săptămâna viitoare va juca în deplasare cu HCM Baia Mare, cealaltă reprezentantă a României în Champions League.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: