DE ACTUALITATE

Se depun cererile pentru ajutorul de încălzire!

Locuitorii municipiului Piteşti pot depune cererile şi declaraţiile pe proprie răspundere pentru acordarea ajutorului de încălzire pentru sezonul rece 1 noiembrie 2016 – 31 martie 2017.

Împarte cu prietenii tăi

Locuitorii municipiului Piteşti pot depune cererile şi declaraţiile pe proprie răspundere, însoţite de actele necesare,  pentru acordarea ajutorului de încălzire pentru sezonul rece 1 noiembrie 2016 – 31 martie 2017, începând de  luni, 10 octombrie 2016,  până la  20 noiembrie 2016,  pentru a beneficia de acest sprijin pe întreaga perioadă.

Familiile sau persoanele singure care utilizează pentru încălzirea locuinţei energie termică furnizată în sistem centralizat beneficiază de ajutor pentru energie termică, dacă venitul net mediu lunar pe membru de familie este  de până la 786 lei în cazul familiilor şi până la 1.082 lei în cazul persoanei singure.

Pentru familiile şi persoanele singure care utilizează pentru încălzirea locuinţei gaze naturale, sau lemne/ cărbuni/ combustibili petrolieri, plafonul maxim de venituri este de 615 lei/ membru de familie, cuantumul ajutorului stabilindu-se în funcţie de acest venit (între 262 lei şi 20 de lei pentru gaze naturale şi între 54 şi 16 lei  pentru combustibili solizi sau petrolieri ).

Pentru familiile şi persoanele singure beneficiare ale ajutorului social, ajutorul pentru combustibili solizi sau petrolieri este de 58 lei.

Pentru familiile şi persoanele singure care utilizează pentru încălzirea locuinţei energie electrică, plafonul maxim de venituri este de 615 lei/ membru de familie, cuantumul ajutorului stabilindu-se în funcţie de acest venit (între 240 lei şi 48 lei).

Cererile de acordare a ajutorului pentru încălzirea locuinţei cu energie termică se depun individual sau prin intermediul asociaţiilor de proprietari/chiriaşi numai la furnizorul de energie termică – SC Termocalor Confort SA  – situat în strada Calea Bucureşti, bl. U4, mezanin şi în centrele de colectare a cererilor stabilite de acesta, respectiv: punctele termice 902 , 510,  602,  802 şi Punctul Termic 1006, de  luni până  miercuri între orele 8.30 şi 15.30, joi de la ora  10 până la 17 şi vineri între 8 şi 12.

Persoanele care folosesc pentru încălzirea locuinţei  gaze naturale, lemne, cărbuni şi combustibili petrolieri sau energie electrică pot depune cererile  în cadrul centrului  de la Casa Cărţii, din Bulevardul Republicii, bl. G1, parter, de luni până miercuri în intervalul orar  8 – 15.30,  joi între 8 şi 18 şi vineri între 8 şi 12.30.

Reprezentanţii primăriei Piteşti vor face verificări  pentru toţi solicitanţii ajutorului de încălzire  cu privire la bunurile mobile sau imobile pe care le deţin şi care se află în evidenţele fiscale.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Loto. Extragerea de duminică

La 6/49, categoria I, report de peste 5,7 milioane lei

Închide