DE ACTUALITATE

Se reiau lucrarile la Blocul S200 din Craiova

Dupa finalizare, cladirea va fi inchiriata pentru birouri, pentru ca salile sunt prea joase pentru a fi destinate cursurilor.

Împarte cu prietenii tăi

                  Conducerea Univer­sității din Craiova a anunțat că se vor relua lucrările la blocul S200 situat pe Calea București, întrucât s-a obținut o finanțare de 3,3 milioane de lei de la Ministerul Educației. Potrivit rectorului Universității, prof. univ. dr. Cezar Spînu,  în prezent, se reface proiectul tehnic pentru că are o vechime de cel puțin șapte ani și în cel mult o lună și jumătate se va organiza din nou licitația. Banii nu sunt suficienți pentru a finaliza investiția, dar pentru anul viitor ar mai fi alocată o sumă de 1,5 milioane de lei, a mai spus Cezar Spînu. Rectorul Univesității Craiova a explicat că după finalizarea lucrărilor, blocul S200 va avea ca destinație spații de birouri, care vor fi date spre închieriere firmelor, întrucât clădirea nu poate fi utilizată ca spațiu de învățământ pentru că tavanele sunt prea joase.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
JYSK deschide doua magazine la Craiova

Retailerul de mobilă şi accesorii JYSK intenţionează să deschidă până la finele lunii august încă şase magazine în toată țara.

Închide