DE ACTUALITATE

Se schimbă gazonul de pe stadionul „Ion Oblemenco”

Primarul Mihail Genoiu a anunțat, astăzi, că a primit o adresă  de la Compania Națională de Investiții (CNI), cea care a finanţat construirea stadionului , prin care se confirmă, oficial, schimbarea gazonului.

CNI a transmis şi modelul de convenţie, care vine în completarea convenţiei iniţiale de construire a arenei, unde apare şi valoarea de cofinanţare pe care trebuie să o suporte primăria pentru înlocuirea suprafeţei de joc. Este vorba de 297.500 de euro, bani din bugetul local, sumă care va fi aprobată într-o şedinţă de îndată a Consiliului Local Craiova, care va avea loc mâine.

Potrivit primarului Mihail Genoiu, constructorul stadionului va schimba soluţia tehnică legată de gazon pe garanţia de bună execuţie. Gazonul va fi unul mixt, natural + sintetic, ultimul în proporţie mică (5%). Mihail Genoiu a mai spus că  decopertarea gazonului actual de pe „Ion Oblemenco” ar putea începe chiar de mâine. Asta după ce cofinanţarea va fi aprobată de Consiliul Local şi va primi viza de legalitate de la Prefectură.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: