DE ACTUALITATE

Secrete dezvaluite de menajere. De ce i se spune lui J.Lo „zgarcita” si de ce miroase urat acasa la Miley Cyrus

TAYLOR SWIFT

Cantareata este o mare iubitoare de pisici, „exagerata” chiar – ar spune o fosta menajera. Angajata lui Taylor Swift a dezvaluit ca artista are casa plina de pisici si de poze ale acestora. In plus, Taylor petrece foarte mult timp periindu-le, ca sa scape de parul de pisica in exces. Menajera a mai dezvaluit ca multe din hainele de casa ale vedetei sunt cu imprimeuri cu pisici.

 

KRISTEN STEWART

Potrivit unei foste menajere, cand este acasa Kristen Stewart pur si simplu „sudeaza” tigarile. Se pare ca vedeta lasa mucuri de tigara peste tot  – in dus, in ghivecele cu flori si, potrivit menajerei, chiar si in frigider!

JENNIFER LOPEZ

Diva latino a capatat reputatia de vedeta „zgarcita” din partea angajatilor sai, fiind poreclita „Pay-low” (Plateste-prost!), aluzie la porecla ei „J Lo”. Pentru ca ea a muncit din greu pentru a ajunge acolo unde este, considera ca toata lumea trebuie sa traga din rasputeri pentru a-si atinge telul.

 

MARIAH CAREY

O fosta menajera a divei a dezvaluit ca aceasta obisnuieste sa bea cam mult atunci cand este acasa. Potrivit presei tabloide, anul trecut echipa ei de hair&make-up a trebuit sa o coafeze si sa o machieze in timp ce era aproape lesinata din cauza bauturii.

Chiar fratele vedetei a povestit ca aceasta are o mare problema cu alcoolul. „Nu pot sa spun ca am vazut-o vreodata „treaza” si asta e foarte trist”, spune Morgan, fratele artistei.

MILEY CYRUS

Una dintre fostele angajate ale lui Miley Cyrus s-a plans din cauza mirosurilor ingrozitoare din casa vedetei. Motivul? Cainii vedetei nu erau dresati sa isi faca nevoile intr-un loc special, asa ca faceau peste tot pe unde apucau. „Cand cainii se „scapau” prin casa, chema menajera sa curete”, a spus fosta angajata.

 

 

 

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Marturiile unui britanic convertit la Islam si devenit „luptator ISIS”

Jack Jihadistul: "Nu stiu ce se va intampla cu mine"

Închide