DE ACTUALITATE

Sedinta cu scandal la comemorarea a 25 de ani de la Revolutie

     Şedinţa solemnă a Parlamentului dedicată comemorării a 25 de ani de la Revoluţie a fost întreruptă, de un grup de revoluţionari, condus de Dumitru Dincă, nemulţumiţi că nu au fost lăsaţi să stea în sala principală de plen, unii dintre ei ameninţând că se vor arunca de la balconul Camerei.

Vicepreşedintele Camerei, Marian Neacşu, a solicitat aparatul tehnic să se facă ordine şi l-a invitat pe Petre Roman să-i liniştească, având în vedere că erau invitaţi ai săi.
Petre Roman a cerut scuze parlamentarilor pentru “ieşirile camarazilor săi” şi revoluţionarilor pentru că nu au putut să vorbească de la tribuna Parlamentului. Revoluţionarii au fost scoşi din balcon şi au fost condusi în holul de acces al lojelor din Camera Deputaţilor.
Aceştia s-au declarat nemulţumiţi că revoluţionarii invitaţi la evenimentul solemn dedicat celor 25 de ani de la Revoluţie, de către grupul PSD, au acces în sala principală de plen, în timp ce ei au fost trimişi la balconul de la etajul doi, de unde susţin că nu se aude nimic şi că nu li se permite să ia cuvântul.

Unul dintre revoluţionari se află în scaun cu rotile şi le-a reproşat angajaţilor Camerei că a fost trimis la etaj, deşi nu se poate deplasa.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Seres acuzat de tradare

     Parchetul cere pedeapsă maximă în dosarul Privatizărilor Strategice, în care fostul ministru al Economiei, Codruţ Sereş, este acuzat de...

Închide