DE ACTUALITATE

Selena Gomez va lua o pauza in cariera din cauza problemelor de sanatate!

Selena Gomez îşi ia o pauză în carieră, din cauza unor atacuri de panică şi a depresiei.

Împarte cu prietenii tăi

Selena Gomez, în vârstă de 24 de ani, a dat publicităţii un comunicat de presă prin care a anunţat această decizie, marţi, la jumătatea turneului ei mondial ”Revival” şi la aproximativ un an şi jumătate după ce a anunţat că a fost diagnosticată cu lupus.

Lupus este o boală autoimună care poate să producă vătămări în orice parte a corpului şi care afectează peste 1,5 milioane de americani, potrivit Lupus Foundation of America.

Nu este foarte clar deocamdată când va începe pauza în carieră a artistei şi ce se va întâmpla cu restul concertelor din turneul ei mondial, programate în Europa şi America de Sud, până la sfârşitul anului 2016.

”Am descoperit că anxietatea, atacurile de panică şi depresia pot fi efecte secundare ale lupusului, o boală care generează şi aşa destul de multe complicaţii”, a spus Selena Gomez.

”Vreau să fiu pro-activă şi să mă concentrez pe menţinerea stării de sănătate şi a fericirii mele şi am decis că cea mai bună soluţie pentru mine este să iau o pauză în carieră”, a adăugat artista, fostă vedetă a postului Disney Channel.

Selena Gomez a anunţat această decizie la aproximativ două săptămâni după o ceartă pe reţelele de socializare cu fostul ei iubit, cântăreţul Justin Bieber, după ce starul canadian a publicat pe contul lui de Instagram imagini cu noua lui iubită, Sofia Richie.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Pantofi contrafacuti din China, descoperiti in Portul Constanta Sud Agigea

Incaltamintea trebuia sa ajunga la doua firme din Republica Moldova.

Închide