DE ACTUALITATE

Simona Halep, a treia favorita, a fost invinsa surprinzator de Jana Cepelova

Eșecul Simonei Halep, numărul trei mondial, este cea mai mare surpriză din primul tur la All England Club

Împarte cu prietenii tăi

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, a treia favorită, a fost învinsă surprinzător de Jana Cepelova (Slovacia), cu 5-7, 6-4, 6-3, marți, în runda inaugurală a turneului pe iarbă de la Wimbledon, al treilea de Mare Șlem al anului.

Eșecul Simonei Halep, numărul trei mondial, este cea mai mare surpriză din primul tur la All England Club și confirmă forma slabă arătată de constănțeancă în ultima vreme.

Halep a pierdut după două ore și 16 minute și va coborî fără îndoială de pe podiumul ierarhiei mondiale, având în vedere că anul trecut a jucat semifinală la Wimbledon. Simona a ratat și un duel cu Monica Niculescu în turul al doilea.

După sferturi la Australian Open, Simona Halep a ieșit din turul al doilea la Roland Garros, iar acum a pierdut în primul tur la Wimbledon. Ea va primi pentru participare 29.000 de lire sterline și 10 puncte WTA.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Dor de România – acad. Mihai Cimpoi (Republica Moldova) şi acad. Eugen Simion

Dor de România –acad. Mihai Cimpoi (Republica Moldova) și acad. Eugen Simion. O emisiune de Gabriela Rusu-Păsărin. Sursa foto: http://voceadiasporei.mitropolia.eu

Închide