DE ACTUALITATE

Simona Halep, eliminata de la Australian Open !

Desi a avut in fata o jucatoare de pe locul 133 WTA, Simona a avut o prestatie de cosmar.

Împarte cu prietenii tăi
CINCINNATI, OH - AUGUST 19: Simona Halep of Romania returns a shot to Kristina Mladenovic of France during the Western & Southern Open at the Linder Family Tennis Center on August 19, 2015 in Cincinnati, Ohio. Rob Carr/Getty Images/AFP

Simona Halep a fost eliminata inca din primul tur de la Australian Open de o jucatoare anonima, Shuai Zhang, care a reusit sa o ivinga cu 6-4, 6-3.

Desi a avut in fata o jucatoare de pe locul 133 WTA, care nu castigase niciuna dintre cele 14 dispute de la turneele de Grand Slam, Simona a avut o prestatie de cosmar.

Chinezoaica a condus cu 4-0 dupa doar un sfert de ora, dar Simona a revenit cumva si a facut 4-5, avand si serviciul. Numai ca Simona a cedat din nou, iar Zhang a luat primul set.

In setul secund, Simona a inceput ceva mai bine, a avut 3-1, dar a urmat o noua cadere incredibila. Sportiva noastra a pierdut sase game-uri la rand si a fost eliminata de la Australian Open.

Statistica nu a aratat un joc dezastruos din partea Simonei, ci unul limitat, fricos, in care nu si-a asumat mari riscuri, iar serviciul i-a creat multe probleme.

 

 

Sursa: ziare.com

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Trafic restrictionat pe o banda pe DN1

O autocisterna a iesit in afara partii carosabile.

Închide