DE ACTUALITATE

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Miami

Simona Halep, ocupanta locului cinci în clasamentul WTA, a câştigat, luni, scor 6-3, 6-4, meciul cu Heather Watson (Marea Britanie, 69 WTA) şi s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Miami (Florida), dotat cu premii totale în valoare de peste şase milioane de dolari.

Partida dintre cele două combatante a durat o oră şi 30 de minute. În primul set, seria break-urilor a început încă din primul game, atunci când Watson a reuşit să câştige pe serviciul Simonei Halep. Constănţeaca revenit imediat şi a egalat, dar adversara de 23 de ani a făcut din nou break-ul. De la scorul de 3-2, Simona Halep şi-a adjudecat următoarele patru game-uri şi a câştigat primul set, scor 6-3.

În actul secund, cele două jucătoare au mers cap la cap pânîă la scorul de 2-2, apoi a început seria break-urilor. Simona a reuşit prima să câştige pe seriviul adversarei, dar Watson a revenit imediat. Simona nu a cedat şi a reuşit un nou break, iar setul s-a încheiat, scor 6-4.

În turul următor, Simona Halep o va întâlni pe câştigătoarea partidei dintre Agnieszka Radwanska, locul doi în clasamentul WTA, şi Timea Bacsinszky (Elveţia, 20 WTA). Simona le-a mai învins la turneul de la Miami pe Daria Kasatkina (Rusia) şi Julia Georges (Germania).

%d blogeri au apreciat: