DE ACTUALITATE

Simona Halep se va opera!

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, se va opera de deviație de sept și nu va putea participa la meciul de Fed Cup cu Cehia, din 6-7 februarie, a anunțat sportiva pe pagina sa de Facebook.

„Cu părere de rău, țin să anunț că sunt nevoită să renunț la participarea la Fed Cup, deoarece voi fi supusă unei intervenții chirurgicale.

Să joc la Fed Cup a însemnat și înseamnă foarte mult pentru mine, de aceea sunt dezamagită că nu pot participa din nou alături de echipă.

Ultimele 6 săptămâni au fost extrem de dificile pentru mine, având infecție la stomac, nas și ureche. Aceasta a fost una dintre cele mai grele perioade sportive, deoarece nu am avut posibilitatea să mă antrenez la capacitate maximă, chiar dacă am fost sub tratament antibiotic.

Am încercat să dau tot ce pot în Australia, dar, din cauza infecțiilor existente, din păcate am înrăutățit lucrurile, încercând să trag de mine să joc la Grand Slam.”

Joi, la sosirea pe Aeroportul Henri Coandă, Halep a explicat eliminarea din primul tur al turneului Australian Open prin problemele cu stomacul, tendonul și răceala cu care s-a confruntat în ultima perioadă.

România va juca împotriva Cehiei, campioana en titre, în primul tur al Grupei Mondial a Fed Cup, pe 6-7 februarie, la Cluj-Napoca, în Sala Polivalentă. Halep a lipsit și la meciul cu Canada, din aprilie 2015, la Montreal, când România s-a impus cu 3-2 și a promovat în Grupa Mondială după 22 de ani.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: