DE ACTUALITATE

Simona Halep va juca în grupa roşie la Turneul Campioanelor de la Singapore

Simona Halep  va juca în grupa roşie la Turneul Campioanelor de la Singapore, alături de Serena Williams, Eugenie Bouchard şi Ana Ivanovic.

Conform ierarhiei WTA , sportive noastra este , incepand de luni, numarul patru mondial, in timp ce adversarele sale , americanca Serena Williams este locul 1 WTA, canadianca Eugenie Bouchard este locul 7 WTA, iar jucătoarea sârbă Ana Ivanovic este pe locul 8 WTA.

In cealalta grupa ,  grupa albă,  vor juca :  rusoaica Maria Şarapova, locul 2 WTA, sportiva cehă Petra Kvitova, de luni locul 3 WTA, poloneza Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA şi daneza Caroline Wozniacki, locul 9 WTA.

Prima faza a turneului  va oferi dueluri pe  grupe dupa sistemul ?fiecare cu fiecare?, cele mai bine două clasate urmând a se califica în semifinale. In acesta etapa a competitiei  se vor întâlni ocupanta locului 1 dintr-o grupă cu ocupanta locului 2 din cealaltă grupă. Învingăoarele din semifinale îşi vor disputa trofeul.

Tenismenele vor primi câte 70 de puncte pentru fiecare meci jucat în grupă, participarea fără victorie însemnând un total de 210 puncte. La acestea se adaugă 160 de puncte pentru fiecare partidă câştigată în grupă. Astfel, o jucătoare se califică în semifinale cu punctajul obţinut în grupă, maximum fiind 690 de puncte. Accederea în ultimul act se premiază cu 360 de puncte, totalul maxim fiind de 1.050 de puncte. Câştigătoarea trofeului va primi alte 450 de puncte, putând acumula 1.500 de puncte.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Camelia Irina Begu (locul 61 WTA) a reusit o calificare de senzatie

Camelia Irina Begu (locul 61 WTA) a reusit o calificare de senzatie in finala turneului de tennis de la Moscova,...

Închide