DE ACTUALITATE

Slatina: A spart un magazin și a rămas blocat în al doilea

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, care în noaptea de joi spre vineri ar fi spart două magazine din Slatina, a fost găsit de poliţişti şi jandarmi blocat într-un geam în interiorul celui de-al doilea magazin spart.

Purtătorul de cuvânt al IJJ Olt, Iulian Mihai, a relatat că mai întâi a fost spart un magazin din zona Vacanţa din centrul municipiului Slatina, fapt ce a determinat declanşarea alarmei acestui spaţiu comercial, după care echipe de poliţişti şi jandarmi au început verificările în împrejurimi, iar la scurt timp s-a declanşat alarma unui alt magazin, situat în apropiere, pe strada Trandafirilor. În acest al doilea magazin, forţele de intervenţie au găsit, blocat în magazin, încercând să iasă printr-un geam spart, un tânăr care susţinea că e în stare de ebrietate.

Tânărul rămas blocat în magazinul spart părea în stare avansată de ebrietate şi abia putea să stea în picioare atunci când a fost găsit de poliţişti şi jandarmi, conform reprezentanţilor acestora.

În cauză se fac cercetări pentru furt calificat, din primul magazin spart fiind sustrasă o casetă metalică de la casa de marcat, găsită apoi abandonată în zonă, iar din al doilea fiind sustrasă tot o casetă metalică. (Foto: romaniatv.net)

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
A fost lansat apelul de înscriere în Competiţia Naţională pentru obţinerea certificatului „Şcoală Europeană”, ediţia 2019

Închide