DE ACTUALITATE

Slătinenii, invitaţi să aleagă numele noului parc

Slătinenii, invitaţi să aleagă numele noului parc.

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a lansat ieri, 13 august,  proiectul „Votează numele parcului tău”, care reprezintă o invitaţie către locuitorii orasului  pentru a alege denumirea noului parc construit pe terenul fostei unităţi militare din municipiu.

Fiecare slatinean va putea vota pe site-ul primăriei (accesând linkul http://www.primariaslatina.ro/) una din cele cinci variante puse la dispozitie. Fiecare varianta are si o explicatie: Vlaicu Vodă – Domnitorul care a înfăptuit prima atestare documentară a municipiului Slatina în calitate de oraș; Slatina Parc – Este cel mai mare parc al municipiului nostru; Eroilor 

– Este construit pe amplasamentul unei foste unități militare ; Dorobanți – Denumirea pe care fosta unitate militară a purtat-o în perioada 1877-2004 a fost „Regimentul 3 Dorobanți Olt”; Tineretului – Facilitățile și oportunitățile oferite de noul parc vor atrage tinerii din oraș.

Votarea se va încheia pe 27 august, iar parcul  va fi inaugurat la finalul lunii. Pe lângă spaţiul verde, noul parc va avea şi un teren de sport, o pistă de alergare de tartan şi un spaţiu comercial cu terasă.

Totodată, parcul va avea şi o parcare pentru 200 de locuri. Investiţia pentru construcţia acestui parc de peste trei hectare se ridică la aproape 15 milioane de lei, fonduri din bugetul local al Primăriei Slatina.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
VIA TRANSILVANICA, APROAPE DE REALIZARE

Închide