DE ACTUALITATE

Șoferul care i-a spart nasul polițistului jefuise, în aceeași noapte, o sală de jocuri

Adrian Grigore a fost arestat pentru ….

Împarte cu prietenii tăi

Adrian Grigore de 25 de ani, din Balș, a provocat un accident în dimineața zilei de 21 septembrie a.c., pe raza comunei Pielești. Unul dintre agenții de poliție sosiți la fața locului a fost lovit de acesta cu capul în față și s-a ales cu nasul spart. Șoferul violent a fost testat și a rezultat o alcoolemie de 0,87mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a continuat să se manifeste agresiv și după ce a fost transportat la spital pentru prelevarea de probe biologice. Ulterior s-a dovedit că în aceeași noapte, acesta și alt tânăr au tâlhărit angajații unui cazinou.

Adrian Grigore conducea un autoturism în localitatea Pielești când a ieşit în decor avariind un alt autoturism parcat la poarta unei gospodării și alte câteva utilaje agricole. Un echipaj de siguranţă publică a fost solicitat să intervină, proprietarii imobilului în fața căruia s-a petrecut evenimentul plângându-se că doi tineri din mașină care a provocat accidentul se manifestă violent. 

Atât conducătorul auto cât şi un pasager, de 24 de ani, tot din Balş, Olt au fost imobilizaţi din cauza comportamentului agresiv și, în timp ce se deplasau către sediul secţiei, șoferul l-a lovit cu capul în nas pe unul dintre agenții de poliție, Sorin Cepoi, provocându-i leziuni. 

Adrian Grigore a fost arestat pentru ultraj pe data de 21 septembrie 2017 de magistraţii Judecătoriei Craiova. Acesta și pasagerul din mașina sa au fost bănuiți și că, în aceeași noapte, au comis, în localitatea Balș, și o tâlhărie.

Ulterior evenimentului din 21 septembrie, Adrian Grigorie şi Cătălin Şerban au fost acuzaţi că au prădat un cazinou din Balș, de unde au furat 4.500 lei. Cei doi tineri au reuşit să sustragă suma prin ameninţări şi violenţe, dar și cu ajutorul unui dispozitiv cu şocuri electrice. Cătălin Şerban a fost și el arestat preventiv de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș.

sursa text si foto: craiovaforum.ro

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Liderul ISIS ar fi de fapt în viață. În iunie, Rusia a anunțat că l-a ucis într-un raid

La rândul lor, Statele Unite au oferit o recompensa de ...

Închide