DE ACTUALITATE

Sony Pictures nu renunta la difuzarea comediei „Interviul”

Studioul Sony Pictures a anunţat că nu renunţă la difuzarea comediei „Interviul”, despre o tentativă de asasinare a dictatorului nord-coreean Kim Jong-un, a cărui lansare în cinematografe de Crăciun a fost anulată din cauza unor ameninţări teroriste. Acesta după ce Sony Pictures a fost săptămânile trecute victima unui grav atac cibernetic, în spatele căruia -potrivit FBI – este chiar Coreea de Nord.

Directorul executiv al Sony Pictures Michael Lynton a declarat într-un interviu pentru CNN că nu a fost alegerea studioului de a anula lansarea, ci reţelele de cinematografe s-au retras când hackerii au ameninţat cu un nou 11 septembrie.


Michael Lynton a mai spus că acum caută alternative pentru ca filmul să ajungă la public, cum ar fi prin intermediul unei platforme video la cerere, dar deocamdată nu a primit nicio ofertă de la distribuitori. Directorul executiv al Sony Pictures a răspuns astfel declaraţiilor preşedintelui Barack Obama, potrivit cărora anularea lansării la intimidarea hackerilor este o greşeală care creează un precendent periculos:

Preşedintele a mai promis că atacul cibernetic va fi pedepsit. Hackerii au produs pagube mari. Au fost publicate detalii din scenarii, date despre salarii, e-mailuri private care au afectat compania şi pe angajaţii săi.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Statele Unite interzic exporturile in Crimeea

Statele Unite vor interzice exporturile de bunuri, tehnologie şi servicii în Crimeea, a anunţat, ieri, preşedintele Barrack Obama. El a...

Închide